onsdag den 25. november 2009

LANGDISTANCE VENSKAB


Min bedste veninde bor på Sjælland. Jeg bor på Fyn. Vi ser ikke hinanden så tit, men vi skriver sammen hver eneste dag. Vi rejser sammen - vi har været i Irland sammen og det var simpelthen bare den bedste tur nogensinde. Et eventyr - fantastisk. Det land kan anbefales :)
Mange forstår ikke, hvordan man kan være bedste veninder med en, man ikke ser særlig tit. Tjoo, det er da nemt. Hvis bare begge er enige om at få det til at fungere - det nytter ikke noget hvis det kun er i den enes interesse.
Vi har kendt hinanden i flere år, og vi startede med at skrive på Arto. Jaja, det var dengang det var moderne :) Det førte til at vi skulle mødes sidste år, og vi klikkede bare rigtig godt sammen.
met for the first time - and we just clicked right away.
Måske er det også en fordel, at man ikke bor så tæt på hinanden og ser hinanden hver dag. Man undgår de der små skænderier over ingenting, og man bliver ikke så hurtig træt af hinanden. Og så glæder man sig altid til at skulle besøge den anden eller omvendt.
Når man er sammen hver dag, så kan det godt blive lidt kedeligt og man bliver nødt til at finde på noget nyt hele tiden, for at undgå at lave det samme hver dag.

Men hvad mener du? Har du brug for at være sammen med din bedste veninde/ven hver dag eller er du også til langdistance venskab?

1 kommentar:

- Kom gerne med ideer til, hvad du godt kunne tænke dig at jeg skrev noget mere om. :)